Hetényi Rita - spanyoltanár

Szerintem 3 dolog fontos nagyon, hogy egy nyelvórát hasznosan és kellemesen tudjon megtartani egy tanár: döntési képesség, szervezőkészség és kreativitás. Előző kettőt volt alkalmam megtanulni, amíg üzletvezető voltam Barcelonában, utóbbit pedig amíg esküvői albumtervezőként dolgoztam. Ezt mind kamatoztatom magánóráimon, melyek során kezdő szinttől a szakmai felsőfokig bármiben tudok segíteni. Ma is a csodás spanyol városban élek, így reményeim szerint a barcelonai hangulatból, mentalitásból is át tudok nyújtani valamit azoknak, akiket nem csak a nyelv, de a spanyol kultúra is érdekel.

Bauer Attiláné - némettanár

2004 óta a Dombóvári József Attila Általános Iskola némettanáraként dolgozom, minden második évben német nyelvgyakorlaton veszek részt Németországban. Tanulmányaimat a Pannon Egyetem Tanárképző Központban végeztem, pedagógiatanár- Némettanár mesterképzésen, korábban Eötvös József Pedagógiai Főiskolán tanultam német nemzetiségi tanítóként és óvodapedagógusként. Az egész életem a német nyelvről szól, 1990 óta tanítok

Mészáros Andrea - angoltanár

Lassan 20 éve, hogy folyamatosan foglalkozom angol tanítással, kis- és nagycsoportokban egyaránt. Minden egyes órámon jellemző rám a nagy fokú türelem, az empatikusság és a segítőkészség. Ezért olyanokkal is szívesen foglalkozom, akik úgy érzik, kevésbé jók a nyelvtanulás terén, vagy még teljesen kezdőként vágnak bele egy új nyelv megismerésébe. De ha társalgási szintre hajtasz, vagy szakmai angolra, akkor is szívesen látlak óráimon.

Rédei Katalin - spanyoltanár

15 éves korom óta Kubában éltem, itt alapoztam meg a latin nyelv ismeretét és nem utolsó sorban szeretetét. Közgazdász diplomával, több mint 30 éve spanyol tolmács-szakfordítóként dolgozom, és rendszeresen tanítok spanyolra, elsősorban kezdőket. Közel 10 éve munkám nagyobb részét a tanítás teszi ki. Tanítványaim nagyon gyorsan kezdenek el beszélni, a tananyagot a tanulni vágyó alkatához és elérendő céljaihoz igazítva választom ki, illetve egészítem ki a számára szükséges segédanyagokkal. Nálam a haladás üteme csak a tanulón múlik!

Szíjjártó Mária - angoltanár

A Kaposvári főiskolán végeztem, de 2009-ben a Nyíregyházi Főiskolán is befejeztem egy szakirányú képzést. 1984 óta tanítok, akkor a Szász Endre általános iskolában kezdtem angol nyelvtanári karrieremet. később más általános iskolában is megfordultam. Innen ered a kisebbek iránti türelmem, gondoskodásom, és tapasztalatom abban, hogy haladhatnak leginkább a nekik megfelelő tempóban. De a felnőttekkel a 30 éves pályafutás alatt ugyan olyan kiválóan megtanultam bánni.