Hogyan? Honnan? Mikor? Mennyiért?
Gyakran ismételt kérdések

Mi az oktatás helye?

A PontKom Nyelviskola különlegessége, hogy a nyelvtanulás online folyik, az iskola által biztosított virtuális tanteremben. Tehát a képzés helye mindig az, ahol épp tartózkodsz.

Milyen konfiguráció szükséges a szoftver futtatásához?

Ha 15 évnél nem régebben vásároltad számítógépedet, szinte biztosan tudsz nálunk online nyelvet tanulni. Virtuális tantermünk a legalapvetőbb konfiguráción is elfut, mindössze a kapcsolathoz szükséges 1 megabit minimális sávszélesség - akár mobilneten.

Laptopról is bejelentkezhetek?

Természetesen, a lényeg hogy legyen legalább 1 megabit sávszélességed azon az eszközön, melyen virtuális tantermünkbe szeretnél belépni.

Mi történik ha kések a részletfizetéssel?

Részletfizetés esedékességéről értesítést kapsz e-mailben, a számlát pedig a felhasználói fiókodban találod meg. Amennyiben a második részlet befizetése a határidőig nem történik meg, az szerződésszegésnek minősül.

Mennyibe kerül egy tanfolyam?

Áraink attól függnek, milyen nyelvet és mekkora csoportban szeretnél tanulni. A magánoktatás drágább, a csoportos olcsóbb. Ugyan így, a német és az angol oktatás kicsit olcsóbb mint a többi nyelv. A részletekért nézd meg az Oktatás menüpontunkat.

Milyen fizetési módok közül választhatok?

A csomagok egyben, vagy két részletben fizethetőek átutalással, számla ellenében, amit az egyedi felhasználói fiókodban találsz majd meg.Első részlet a szerződés aláírásakor, második részlet a szerződéskötéstől számított egy hónappal később.

Milyen vizsgát kell a végén tennem?

A PontKom Nyelviskola képzéseinek végén nincs vizsga. Tanúsítvány szerezhető a kurzus befejezését követően.

Mi van ha nem fejezem be a tanfolyamot? Visszakapom a pénzem?

Pénzvisszafizetésre csak a Képzőnek felróható okból kifolyólag meghiúsult képzés esetén van mód az alábbiak szerint: Amennyiben a képzés a Képzőnek felróható ok miatt meghiúsul, akkor köteles a résztvevő által befizetett képzési díjat visszafizetni, a képzésben eltelt óraszámmal arányosan, továbbá az ebből adódó, Képzésben résztvevőt ért kárt megtéríteni.

Mi van ha hozok több új hallgatót is?

Ez esetben jutalom üti a markodat. Sőt, minél több barátodnak ajánlasz minket, annál jobban járhatsz. Tekintsd meg akcióink között a Hozz magaddal még egy embert kampányunkat.