Előtted az érettségi? Közeleg a diploma? Külföldön dolgoznál?

Nyelvtanulás Online!

Ha kevés az időd, ragaszkodsz az otthon kényelméhez, és szeretnél olcsón, az online nyelvtanulás keretei között személyre szabottan órákat venni, nálunk jó helyen jársz! Kényelmesen, hatékonyan, számodra optimális környezetben, élőben beszélgethetsz tanároddal. Otthonról hallgathatod a magyarázatát, online végezheted el, oldhatod meg a feladatokat.

Tanáraink Rólunk mondták

Kényelmes, hatékony, élő!
Az online nyelvtanulás előnyei

Kényelmes

Nem kell utaznod, átszállnod, gyalogolnod, hiszen az internet segítségével a saját szobádból látod a tanárod, hallod a magyarázatát, és élőben beszélgetsz vele. Az otthonodból végezhetsz online feladatokat és hallgathatod az online nyelvtanulás során.

Hatékony

Tanáraid audiovizuális eszközökkel segítik az anyag elsajátítását, vagyis látod, hallod őt, kommunikálsz vele szóban és írásban, vagyis egy időben a lehető legtöbb érzékszervedre hat a nyelvóra, ami az online nyelvtanulás leghatékonyabb módját jelenti.

Gyors

Mivel a tanórák minden érzékszervedre intenzíven hatnak, ezért a nyelvtanulás folyamata felgyorsul. Az online nyelvtanulás a leghatékonyabb nyelvtanulási módszereket és elveket használja, hogy fejlődésed a lehető leggyorsabb és legsikeresebb legyen.

Olcsó

Az utazási költségek megspórolása mellett nem kell költened könyvekre, munkafüzetekre, jegyzetekre, szótárakra. Az online nyelvtanulás során mindezt elektronikus formában biztosítjuk számodra.

Testre szabott

Választhatsz magán-kurzust is, melynek időpontjai teljes mértékben igazodnak az órarendedhez és egyéb elfoglaltságaidhoz, vagyis Te magad határozod meg a tanóráid időpontjait, a magánkurzusod időtartamát és a tanórák intenzitását.

Ösztönző

Tanáraink tapasztalt és nagy tudású nyelvtanárok, akik a legjobb motiváló eszközöket használják a fejlődésed érdekében. Tanárod a maximumot fogja belőled kihozni az online nyelvtanulás során. Ráadásul a PontKom Nyelviskola tanóráin - az internetező társadalomtól megszokott - kellemes, közvetlen, barátságos légkör van.